YHTEYS

Tmi J.Kankkunen

Tmi J.Kankkunen / 1905407-6
Janne Kankkunen
Kasarmikatu 2, 70100 Kuopio
janne@jkankkunen.com
puh 044 579 4614

 

Voit ottaa minuun yhteyttä alla olevalla yhteyslomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Pyrin vastaamaan nopeasti kaikkiin yhteydenottoihin.

Mikäli haluat tarjouksen projektistasi, lisääthän viestiisi mahdollisimman tarkan kuvauksen projektin sisällöstä.

Mitä asiakkaani sanovat

Janne toteutti WordPress-sivut sekä pienkustantamomme että viestintätoimiston tarpeisiin. Tärkeintä oli, että sivut tehtiin yhteistyössä niin, että toiveet täytettiin ja kysymyksiin vastattiin. Sivujen päivitys ja muokkaus jatkossa on helppoa, kun asianmukaiset palikat on kasassa. Laadukasta ja asiakkaalle omistautuvaa, nopeaa palvelua. Kehtasi kysyä tyhmiäkin kysymyksiä!

kirsi_periferiasta-1
Kirsi Haapamatti Kustantaja ja viestintäyrittäjä Kustantamo Toiset tarinat Oy ja Viestintätoimisto Periferia

Jannen ansiosta minun ei tarvitse enää valvoa öitä teknisten ongelmien vuoksi, vaan voin keskittyä bisneksen kehittämiseen. Janne tekee ylläpitoa kaikille sivustoilleni ja verkkokursseilleni, päivittää WordPressin ja tekee varmuuskopiot sekä hoitaa tietoturvan luotettavasti. Hän reagoi nopeasti kaikkiin ongelmiin ja vastaa ystävällisesti tyhmiinkin kysymyksiin. Janne on valmis kaikenlaiseen kehitystyöhön, jota itse ideoin, mutta en osaa toteuttaa. Teemme sujuvasti yhteistyötä verkon välityksellä ja suosittelen Jannen palveluita kaikille!

anjak
Anja Kadziolka Omistaja Bisneskoulu

Janne on osoittanut erittäin suurta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta tehtäviensä hoidossa. Janne on pidetty henkilö yhtiön sisällä ja asiakkaiden keskuudessa. Suosittelen Jannea lämpimästi eri tehtäviin.

Vesa Kauppila Vice President AtBusiness Oy

Mainostoimisto Luoja on käyttänyt Tmi J.Kankkusen palveluita useamman vuoden ajan nettisivu -projekteissaan. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja jatkuu edelleen aktiivisesti.

Nina Kannisto Omistaja Mainostoimisto Luoja