WordPress-sivut

WordPress -sivujen toteutus

Wordpress -sivut

 

Etsitkö yrityksellesi WordPress -nettisivujen toteuttajaa?

Kauttani saat itsellesi toiveidesi mukaiset Wordress -sivut nopealla aikataululla ja kilpailukykyisin hinnoin. Voin toteuttaa verkkosivut joko hyvin tarkkojen määrittelyjen pohjalta (ulkoasu suunniteltu ja mahdollisesti graafikon jo toteuttama esim. Photoshop-tiedostona), tai sitten tilanteessa missä sivuista on vasta ajatuksia olemassa, mutta tarkempi suunnitelma puuttuu (tällaisissa tapauksissa autan mielelläni ajatuksien siirtämisessä konkreettiseksi suunnitelmaksi ja valmiiksi toteutukseksi).

 

Woocommerce -verkkokaupan toteutus

Toteutan verkkokauppoja Woocommerce -alustalle, mikä on WordPressin yleisimmin käytetty verkkokauppa -laajennus. Tämän ratkaisun avulla nettisivuille saadaan hyvin toimiva kauppa-kokonaisuus niin, että asiakkaat voivat tilata tuotteita verkkopankki-maksulla ja luottokortilla. Lisäksi kaupassa on mahdollista ottaa käyttöön laskut, Paypal-maksut ja esim. Stripe- maksut.

Käy tutustumassa tekemiini ratkaisuihin >>

 

Miksi tilaisit WordPress- sivut minulta?

 

  • Pystyn tarvittaessa toteuttamaan sivut nopealla aikataululla.
  • Olen hyvin asiakkaideni tavoitettavissa. Esimerkiksi ongelmien korjaus ja kiireelliset päivitykset hoituvat yleensä tarvittaessa saman päivän aikana kun ylläpidossa oleva asiakkaani ottaa asiasta minuun yhteyttä.
  • Kilpailukykyiset hinnat; Tyypillisesti hintani sivujen toteutukselle liikkuvat noin 600€-2000€ haarukassa (pois lukien hyvin laajat sivustokokonaisuudet).
  • Ei yllättäviä lisäkuluja; kerron aina selkeästi mitä mikäkin maksaa ja ylläpitovaiheeseen siirryttäessä tarjoan edelleen hyvin kilpailukykyiseen hintaan päivityspalveluja sivuillesi.
  • Yksilöllistä palvelua; asioit aina minun kanssa, etkä joudu isompien softatalojen/mainostoimistojen byrokratian pyöritykseen.

Ota yhteyttä, annan nopeasti tarjouksen toteutuksesta!

 

Käy myös tutustumassa työnäytteisiini täältä >>