TYÖNÄYTTEET

Prinetti – lisäosa WordPressille

Olen toteuttanut WordPressille Prinetti -lisäosan (plugin), mikä mahdollistaa JJFI -koodillisen lähetyskortin tulostamisen verkkokaupassa tehdyille tilauksille. Asiakas voi kyseisen koodin avulla seurata lähetyksen etenemistä Postin sivuilta ja itse kaupan omistaja voi tulostaa osoitekortin valmiista pdf -tiedostosta.

Tarjoan kyseistä lisäosaa hintaan 100€ + alv%
Huom. Rahat takaisin, mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen! Voin myös halutessasi asentaa lisäosan sivuillesi käyttöön ilman lisäkustannuksia.

Tilaa täältä >>

Lisäosan toiminta

  • Lisää WordPressin ylläpitopuolen valikkoon uuden asetussivun, missä sivujen ylläpitäjä antaa omat/kauppansa lähettäjätiedot ja valitsee mitä Postin palvelua pakettikortin muodostamisessa käytetään (esim. Itella Economy 16).
  • Lisää Woocommercen tilauslistaan uuden sarakkeen, mistä nappia klikkaamalla luodaan valitulle tilaukselle uusi osoitekortti Prinetti-palvelukutsun avulla. Osoitekortti tallentuu pdf:nä palvelimelle ja sen voi tulostaa selaimen kautta kortin luomisen yhteydessä. Samalla lähetetään tilauksen tekijälle sähköposti, mikä sisältää JJFI -koodin toimituksen seurantaa varten. Sähköpostin voi halutessaan kytkeä pois päältä lisäosan asetuksista.
  • Osoitekortteja luotaessa voi määritellä lisäasetuksia kyseiselle lähetykselle, esim. paino, tilavuus, sisällön kuvaus, Postin palvelu (esim postiennakko, erilliskäsiteltävä, lauantaijakelu jne).

Lisäosan asetukset

Prinetti_asetukset

Kuvankaappauksessa osa lisäosan asetuksista.

Lisämäärittelyt yksittäiselle osoitekortille

Prinetti_osoitekortin_asetukset

Osoitekortille voi antaa lisätietoja lähetystä varten.

Sähköposti -asetukset

Prinetti -sähköposti

Lisäosan voi määritellä lähettämään automaattinsen sähköpostin asiakkaalle, missä tulee mukana Postin JJFI -seurantakoodi ja suora linkki Postin sivuille tilauksen seurantaa varten.

Prinetti -sarake tilauslistassa

Prinetti_tilaukset
Lisäosa lisää tilauslistaan uuden sarakkeen, mistä osoitekortteja luodaan ja avataan.

Valmis osoitekortti

Prinetti_osoitekortti

Yllä kuvankaappaus valmiista lähetyskortista. Lisäosa tallentaa nämä pdf -tiedostoina palvelimelle ja ne on tulostettavissa suoraan selaimen kautta. Lisäksi JJFI -koodi lähetetään asiakkaalle automaattisella sähköpostilla (mikäli ne on laitettu asetuksista päälle).

Smartpost -tuki

Huom. Lisäosaan on nyt lisätty myös Smartpost -tuki! Smartpostin avulla asiakas voi verkkokaupassa tilausta tehdessään valita haluamansa noutopisteen (joko nouto asiakkaan valitsemasta Postin pisteestä tai nouto pakettiautomaatista) mihin paketti toimitetaan.

Edellytykset lisäosan käyttöön ottamiseen:

  • Sivusto mille lisäosa asennetaan on oltava toteutettu WordPressillä
  • Sivustolla on oltava käytössä Woocommerce -verkkokauppa
  • Sivujen omistajalla on oltava sopimus Postin kanssa Prinetti-palvelusta ja Posti on toimittanut tarvittavat tiedot palvelun käyttöön ottamiseksi (eChannel -tunnus, sopimusnumero jne)

Kiinnostuitko?

Tarjoan kyseistä lisäosaa hintaan 100€ + alv%
Hinta oikeuttaa asentamaan lisäosan yhdelle www-sivustolle / yhteen verkkokauppaan.
Autan mielelläni myös lisäosan asennuksen ja käyttöön ottamisen kanssa.

Huom. Rahat takaisin, mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen lisäosan toimintaan!
Otan myös mielelläni asiakkailtani palautetta ja jatkokehitysideoita lisäosaa varten.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lisätietoa Prinetistä Prinetin www-sivuilta