NETTISIVUJEN TOTEUTUS

Etsitkö nettisivujen toteuttajaa?

Kauttani saat itsellesi toiveidesi mukaiset Wordress -sivut nopealla aikataululla ja kilpailukykyisin hinnoin. Voin toteuttaa verkkosivut joko hyvin tarkkojen määrittelyjen pohjalta (ulkoasu suunniteltu ja mahdollisesti graafikon jo toteuttama esim. Photoshop-tiedostona), tai sitten tilanteessa missä sivuista on vasta ajatuksia olemassa, mutta tarkempi suunnitelma puuttuu (tällaisissa tapauksissa autan mielelläni ajatuksien siirtämisessä konkreettiseksi suunnitelmaksi ja valmiiksi toteutukseksi).

Miksi tilaisit sivuston toteutuksen minulta?

  • Pystyn tarvittaessa toteuttamaan sivut nopealla aikataululla.
  • Olen hyvin asiakkaideni tavoitettavissa. Esimerkiksi ongelmien korjaus ja kiireelliset päivitykset hoituvat yleensä tarvittaessa saman päivän aikana, kun ylläpidossani oleva asiakas ottaa asiasta minuun yhteyttä.
  • Kilpailukykyiset hinnat; Tyypillisesti hintani sivujen toteutukselle liikkuvat noin 800€-2000€ haarukassa (pois lukien hyvin laajat sivustokokonaisuudet).
  • Ei yllättäviä lisäkuluja; kerron aina selkeästi mitä mikäkin maksaa ja ylläpitovaiheeseen siirryttäessä tarjoan edelleen hyvin kilpailukykyiseen hintaan päivityspalveluja sivuillesi. Toteutukset teen niin, että halutessasi voit itse vastata sivuston ylläpidosta, tai vaihtoehtoisesti voit tilata ylläpidon minulta.
  • Yksilöllistä palvelua; asioit aina minun kanssa, etkä joudu isompien softatalojen/mainostoimistojen byrokratian pyöritykseen -> säästät aikaa ja keskustelet aina suoraan tekijän kanssa.

Ota yhteyttä, annan nopeasti tarjouksen toteutuksesta!

Käy myös tutustumassa työnäytteisiini täältä >>

Woocommerce -verkkokaupan toteutus

Toteutan verkkokauppoja Woocommerce -alustalle, mikä on WordPressin yleisimmin käytetty verkkokauppa -laajennus. Tämän ratkaisun avulla nettisivuille saadaan hyvin toimiva kauppa-kokonaisuus siten, että asiakkaat voivat tilata tuotteita verkkopankki -maksulla, luottokortilla, mobilepay:lla ym. Lisäksi kaupassa on mahdollista ottaa käyttöön laskut, Paypal-maksut ja esim. Stripe- maksut.

Käy tutustumassa tekemiini ratkaisuihin >>

Ota yhteyttä

Mitä asiakkaani sanovat

Janne toteutti WordPress-sivut sekä pienkustantamomme että viestintätoimiston tarpeisiin. Tärkeintä oli, että sivut tehtiin yhteistyössä niin, että toiveet täytettiin ja kysymyksiin vastattiin. Sivujen päivitys ja muokkaus jatkossa on helppoa, kun asianmukaiset palikat on kasassa. Laadukasta ja asiakkaalle omistautuvaa, nopeaa palvelua. Kehtasi kysyä tyhmiäkin kysymyksiä!

kirsi_periferiasta-1
Kirsi Haapamatti Kustantaja ja viestintäyrittäjä Kustantamo Toiset tarinat Oy ja Viestintätoimisto Periferia

Jannen ansiosta minun ei tarvitse enää valvoa öitä teknisten ongelmien vuoksi, vaan voin keskittyä bisneksen kehittämiseen. Janne tekee ylläpitoa kaikille sivustoilleni ja verkkokursseilleni, päivittää WordPressin ja tekee varmuuskopiot sekä hoitaa tietoturvan luotettavasti. Hän reagoi nopeasti kaikkiin ongelmiin ja vastaa ystävällisesti tyhmiinkin kysymyksiin. Janne on valmis kaikenlaiseen kehitystyöhön, jota itse ideoin, mutta en osaa toteuttaa. Teemme sujuvasti yhteistyötä verkon välityksellä ja suosittelen Jannen palveluita kaikille!

anjak
Anja Kadziolka Omistaja Bisneskoulu

Janne on osoittanut erittäin suurta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta tehtäviensä hoidossa. Janne on pidetty henkilö yhtiön sisällä ja asiakkaiden keskuudessa. Suosittelen Jannea lämpimästi eri tehtäviin.

Vesa Kauppila Vice President AtBusiness Oy

Mainostoimisto Luoja on käyttänyt Tmi J.Kankkusen palveluita useamman vuoden ajan nettisivu -projekteissaan. Yhteistyö on toiminut todella hyvin ja jatkuu edelleen aktiivisesti.

Nina Kannisto Omistaja Mainostoimisto Luoja