PALVELUT

Tmi J.Kankkunen - kuvaukset tarjoamistani palveluista

Nettisivujen toteutukset

Toteutan nettisivuja joko valmiin ulkoasu-suunnitelman pohjalta, tai alusta alkaen siten, että suunnitelemme asiakkaan kanssa yhdessä sivujen rakenteen käytössä olevien materiaalien (kuvat ja tekstit) pohjalta.

Lopputuloksena syntyvät resposiiviset sivut (sivut toimivat myös mobiililaitteissa) siten, että asiakas voi halutessaan itse päivittää sivujen sisältöä erillisen hallintatyökalun kautta. Käytän tällaisissa toteutuksissa alustana WordPressiä.
Sivujen valmistumisen jälkeen olen käytettävissä edelleen niiden ylläpitoon.

Kauttani voi toki tilata myös perinteiset nettisivut, joissa ei ole erillistä hallintapaneelia.

Palveluntarjoajana suosittelen asiakkailleni Zoner Oy:tä, mikä on täysin suomalainen yritys ja jonka palvelimet sijaitsevat Helsingissä. Tarvittaessa autan nettisivujen ja domainin avaamisessa, minkä jälkeen sivujen toteutus voidaan aloittaa suoraan asiakkaani palvelimella.

Pidän aina asiakkaani ajan tasalla toteutuksen etenemisestä ja noudatan sovittuja aikatauluja.

 

Päivitys- ja kehitystyöt

Tarjoan päivityspalvelua hintaan 60€/h +alv%. Suuremmista kokonaisuuksista annan mielelläni erillisen tarjouksen etukäteen.

Päivityspalveluun kuuluvat esimerkiksi sivujen tekstien ja kuvien muokkausta, uusien alasivujen lisäämistä, sekä myös kehitystyötä isompien kokonaisuuksien lisäämiseksi jo olemassa oleville sivuille.

Wordpress -kehitys

Voit tilata minulta apua WordPress -sivujen kehitystyöhön ja ongelmien selvittelyyn. Esimerkiksi jos haluat sivuillesi uusia ominaisuuksia tai muokata nykyisten sivujesi ulkoasua. Tai jos sivusi on vaikka hakkeroitu tai jokin osio sivuistasi ei toimi haluamallasi tavalla.

Tuntihinta 60€ +alv%
Annan aina etukäteen arvion työhön menevästä ajasta, jotta voit arvioida onko toteutus asiaan varaamasi budjetin sisällä.

Wordpress -sivujen hallinta ja päivitys

Tarjoan vuosipalveluna WordPress-sivujen hallintaa/ylläpitoa siten, että asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia sivujen päivittämisestä ja ajan tasalla pitämisestä.

Palvelun aloittaessa päivitän sivut kaikilta osin uusiin versioihinsa (lisäosat, teema, WordPress-alusta) ja käyn sivujen tietoturvan ja varmuuskopionnin läpi, muokaten niitä tarpeen mukaan hyvälle tasolle.

Seuraan aktiivisesti ylläpito-asiakkaideni sivujen toimintaa ja korjaan mahdolliset ongelmatilanteet heti ne havaittuani. Lisäksi olen käytettävissä tuntiveloituksellani sivujen jatkokehitykseen, priorisoiden ylläpito-asiakkaideni työt aina kiireisimpien tehtävien joukkoon.

Palvelun hinta on 300€ +alv% / vuosi.

Lue lisää ylläpitopalvelustani täältä >>